Sponsorwandeling voor Brazilië 19 november

‘Trek je wandelschoenen aan voor de kinderen in Brazilië’

Zaterdag 19 november wandelen liefhebbers voor de straatkinderen van Brazilië. Het geld wordt besteed aan speelgoed voor kinderen. De sponsorwandeling is toegankelijk voor alle sportieve belangstellenden. Er kunnen maximaal 70 deelnemers aan de sponsorwandeling deelnemen. De wandeling wordt afgesloten met een maaltijd in het gebouw van de Pinkstergemeente Stadskanaal aan de Irenelaan: het begin- en eindpunt van de wandeling.

De opbrengst van de actie wordt op zondag 27 november, in de vorm van een check aan de ambassadeur van de EZB overhandigd. Dit vindt plaats tijdens de themadienst in de Pinkstergemeente Stadskanaal. Daar zullen vertegenwoordigers van het kinderwerk in Brazilië aanwezig zijn.

Deze sponsorwandeling is een initiatief van de Pinkstergemeente Stadskanaal in samenwerking met de Evangelische Zending Brazilië. Deze laatste viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. De stichting EZB werd in 1966 opgericht en de initiatiefnemers Nico en Trijnie van Eijk werden vanuit de Pinkstergemeente Stadskanaal uitgezonden.

Uit dit initiatief groeide de stichting Evangelische Zending Brazilië. Deze stichting EZB geeft 1200 kinderen dagelijks onderwijs en voedsel. De scholen en opvangcentra hebben grote sociale impact in de regio Sabinopolis. Met de opbrengst van de wandeltocht van 5 kilometer zal speelgoed voor de kinderen worden gekocht.

Meer informatie en deelnemen aan deze actie? Ga naar www.sponsoractie.org.