Wandeltocht voor Brazilië

 ‘Sponsorwandeling voor de straatkinderen in Brazilië’

Op zaterdag 7 oktober is er een sponsor wandeltocht voor de kinderen in Brazilië. Afgelopen jaar deden ruim 20 mensen mee met de wandeling en deze bracht ruim € 600,- op. De wandeling start om 14.00 uur. Het vertrekpunt is de Sozo koffiebar aan de Hoofdstraat 76. Daar verzamelen we vanaf 13.00 uur. Er kan een afstand van 10 kilometer of een afstand van 5 kilometer worden gelopen en de bedoeling is dat deelnemers zich voor die kilometers laten sponsoren. Dat kan voor een maximum of vooraf vastgesteld bedrag.

Lees meer…


‘Wandelen geeft energie en je komt ook met elkaar aan de praat. Het is een leuke bezigheid. De actie ‘Wandelen voor Brazilië’ vond afgelopen jaar voor het eerst plaats en was een succes, daarom willen we hem ook dit jaar weer doen’ zegt Bouke Rafel Hageman, initiatiefnemer van de wandeling. ‘We hopen dat er dit jaar meer meer mensen mee gaan doen en dat het evenement uitgroeit tot begrip in de regio.’

Lees meer…

Het doel van de inzameling is dat er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor kinderen in kansarme gezinnen in Brazilië. Het geld zal meegenomen worden door een afgevaardigde die in de week van 12 oktober voor projectbezoek naar Brazilië reist. Hij zal het geld zelf overhandigen aan de samenwerkingspartner in deze actie: de Evangelische Zending Brazilië.

 

De sponsorwandeling is een initiatief van de Pinkstergemeente Stadskanaal in samenwerking met de Evangelische Zending Brazilië.

Voor meer informatie over de EZB: http://www.ezb.nu/site/

Meer informatie over de Pinkstergemeente Stadskanaal: http://pgstadskanaal.nl/

Voor de geschiedenis van de Pinkstergemeente: klik hier

Geven voor de kinderen van Brazilië kan ook direct:

Doneer nu