За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Открит 6-части 6-части за всички метеорологични мебели PE Rattan Depa, градински вътрешен двор с ракита на секционни мебели с регулируема седалка, кутия за съхранение, под?

Открит 6-части 6-части за всички метеорологични мебели PE Rattan Depa, градински вътрешен двор с ракита на секционни мебели с регулируема седалка, кутия за съхранение, подвижни капаци и темперирана стъклена горна

BGN 271.99
 

Налично за поръчка
Налично

Като цяло комбинацията от ръчно тъкане и Pe Rattan прави вашия диван от вътрешния двор Rattan да създаде страхотна инвестиция, която ще ви осигури години употреба и наслада За две възглавници на изпражненията те са специално фиксирани от бутони. Този набор от диван на Patio Rattan има редица опции за съхранение, които го правят чудесен избор за употреба на открито. Регулируемите крака ще запазят балансираната гъвкавост на масата.Състои се от един диван на любовта, един 3-местен диван, една кутия за съхранение, две изпражнения, една маса с темпериран стъклен плот и 5 възглавници и 4 възглавници, този 6бр ратански диван е ръчно изтъкан с PE ратан, който е издръжлив и атмосферни влияния Устойчив материал, който може да издържи на външни елементи като дъжд, слънце и вятър. Комплектът включва възглавници и възглавници с ципове, което прави капаците лесни за почистване и поддръжка. Ръчно тъкането също добавя допълнително докосване на изработката на снимачната площадка, като гарантира, че всяко парче е уникално и с високо качество. За по-добър комфорт, 3-местният диван осигурява функция, регулируема с височина, която ви позволява да персонализирате опита си за сядане. Диванът на Loveseat разполага с отворена седалка, която осигурява достатъчно място за съхранение на възглавници и други предмети, като ги държи извън полезрението и защитено от елементите. Предлагат се както измиване на ръцете, така и машини, но измиването на ръцете е силно препоръчително с цел дълголетие.

Към свойства

Най-добри оферти в категория