За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Играчка за мобилни телефони с подвижен калъф за тиней, Light Up, музика и регулируем том Деца Играйте и научете фалшив телефон за бебе и малко дете, подарък за рожден де?

Играчка за мобилни телефони с подвижен калъф за тиней, Light Up, музика и регулируем том Деца Играйте и научете фалшив телефон за бебе и малко дете, подарък за рожден ден на предучилищна възраст за момиче 18+ месеца

BGN 6.39
 

Налично за поръчка
Налично

Здраво и супер устойчив на падане Специално проектиран за малките ръце на бебето с гладки и гъвкави копчета .Специални функции : . съдържа различни звънене на телефон, звуци на съобщения и симулирани звуци от времето, превозни средства и животни и др. Перфектно безопасно за вашето бебе. 3 Различен режим. повече от 50 песни и звуци. Независимо дали вашето дете предпочита да слуша някаква приспивна мелодия, весела коледна песен или честит рожден ден на вас, нашият телефон за игра е тук, за да сбъдне желанието им. много лесен за използване-предназначен за бебета и малки деца на възраст 12-36 месеца. Съдържание на пакета : . Повече от 50 мелодии, приспивни песни, пиано парчета и английски детски песни . Безопасна играчка, докато присъствате на други въпроси . 1 х играчка за бебешки мобилен телефон. Изработен от устойчива пластмаса и силикон без BPA. Изработена от трайна пластмаса без BPA и може да издържи падания . Детето ви ще бъде заето да играе с a. Този продукт могат да упражняват своята способност за разбиране, способност за имитация, способност за реакция и познавателна способност по научен начин .

Към свойства

Най-добри оферти в категория