За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Грижи за кожата на ледените ролки за лице, многофункционалното устройство за отстраняване на косата може да бъде напълно заредено с устройство за отстраняване на ?

Грижи за кожата на ледените ролки за лице, многофункционалното устройство за отстраняване на косата може да бъде напълно заредено с устройство за отстраняване на коса чрез USB почистваща четка за лице

BGN 122.66
 

Налично за поръчка
Налично

Размер на пакета : 16x13x4cm, (моля, позволете грешка 1-3 мм поради ръчно измерване Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Шестте стоманена коса и подрязана под повърхността на кожата, придавайки най -близкото и гладко бръснене. Тегло на пакета : 160g.Многофункционалното устройство за отстраняване на коса може да бъде напълно заредено с устройство за отстраняване на коса чрез USB. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!). Това е да използвате, за да обръснете нежелана коса на всякакви части от тялото си. С получаването на режещ ръб, който е удобен за използване. Материал : Алуминиева сплав.) Революционни жени-търсите ли висококачествена жена за бръснене, получете тази nylea за жени. Ергономичната дръжка дава добро сцепление и въртящата се глава следва контурите на тялото ви и бръсне труднодостъпни зони. Използвайте това, за да се отървете от нежеланата коса и да имате гладка кожа. Цвят : Както показва картината (поради разликата между различни монитори, картината може да има лека разлика в цвета.

Към свойства

Най-добри оферти в категория