За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Пълно над пълното двуетажно легло със стълбище за съхранение, кабриолет в таванско легло с маса и седалки, рамка за дву дърво с двойно легло с чекмеджета за съхране?

Пълно над пълното двуетажно легло със стълбище за съхранение, кабриолет в таванско легло с маса и седалки, рамка за дву дърво с двойно легло с чекмеджета за съхранение и предпазна релса, сиво

BGN 204.91
 

Налично за поръчка
Налично

През деня децата могат да правят домашни и да играят играчки на масата и да имат щастливо време с добрите си приятели Надявам се, че можете да разберете. Най -важното е, че това е конвертируемо пълно двуетажно легло, което без усилие може да се превърне в маса с две места. Общо измерение на продукта : 93'l*57. Размери и тегло. [Full Loft Bed/Full Bunk Bed] В пълен размер на напълно конвертируемо двуетажно легло, което без усилие може да се превърне в маса с две седалки. Забележка : Този елемент се предлага в 3 кутии и не може да бъде доставен едновременно. ❤ Напомняне за напомняне. Име на продукта : Пълно над пълното двуетажно легло със стълбище за съхранение, кабриолет в таванско легло с маса и седалки, рамка за дву дърво с двойно легло с 2 чекмеджета за съхранение и предпазна релса. Размер : Пълен/пълен. Цвят : бяло/сиво. Това пълно над пълното двуетажно легло може да се превърне в бюро на горното легло и надолу. Това е супер достойна инвестиция като пространство за спестяване на пространство за вашия дом! Стълбището за съхранение, прикрепено отстрани, може не само да се използва като стълби за влизане в горния етаж, но и може да съхранява ежедневни нужди . Това двуетажно легло с бюро може да придружава дете през щастливо детство . Две чекмеджета за съхранение под леглото, място за съхранение, за да съхраняват детски играчки. Структурата на предпазната лента се използва за предотвратяване на падането на детето от леглото и осигурява всестранна защита . [двуетажни легла със стълбище за съхранение и чекмеджета] конвертируеми двуетажни легла с вградени стълби вместо стълба за лесен достъп до горния двуетап, И има три мрежи за съхранение, вградени в стълбище, идеални за съхраняване на други нужди. Материал : Борово дърво+MDF. - Всички снимки се правят от действителни проби, може да възникне леко хроматична аберация поради осветление или показване . Необходим монтаж : Да. През нощта надолу леглото може да се превърне в легло с две размери, за да може децата ви да спят . [Лесно сглобяване] Всяка поръчка се предлага с ясно и подробно ръководство за инструкции за сглобяване и всички необходими инструменти са предоставени, за да се сглоби вашето легло за нула време. Горна/Долу размери на леглото : 75. Горна/Долна дебелина на матрака : 6 ''/8-10 ''.

Към свойства

Най-добри оферти в категория