За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Кънектикът флаг Спартански стикер за шлем Decal - самозалепващ винил - устойчив на атмосферни влияния - направен в САЩ - Спартас Спартан Молон Лабе Древна Гърция Гръцк?

Кънектикът флаг Спартански стикер за шлем Decal - самозалепващ винил - устойчив на атмосферни влияния - направен в САЩ - Спартас Спартан Молон Лабе Древна Гърция Гръцка CT

BGN 5.59
 

Налично за поръчка
Налично

UV ламинирани приготвящи стикери, устойчиви на атмосферни влияния и добавяне на допълнително ниво на издръжливост Всички стикери не са създадени равни, така че не се заблуждавайте от евтини имитации, които се чувстват на елементи и най -важното директно слънчева светлина! Тези стикери няма да избледнеят, да завъртят черна пукнатина или обелват в продължение на много години. За инструкции за инсталиране и подробности, моля, вижте допълнителните изображения . В допълнение, тези стикери са ламинирани от UV, за да им дадат допълнителна сила и дълголетие. Удовлетворението гарантира. Те са отпечатани цифрово с помощта на най-висок японски изработен принтер на Roland Digital Eco-Solvent, който има сърцето си както върху околната среда, така и за печат. цифрово отпечатано с помощта на Greenguard Gold Certified TR2 мастило (CMYK), комбинирано с нов истински богат цвят 3, което води до изключително качество на цвета . Определено не сме най-евтиното решение, но произвеждаме най-висококачествените стикери, които са не само устойчиви на атмосферни влияния, но ще издържат 5-7 години във външна среда.

Към свойства

Най-добри оферти в категория